sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Kaikki loppuu aikanaan

Voi, voi - onpa ollut tunteiden täyteinen loppuviikko. Kaikki alkoi torstaina, jolloin vietettiin kevätjuhlaa Haagan peruskoulussa. Juhlan loppupuolella yläasteelle siirtyvän kutosluokan kaksi oppilasta pitivät puheen muistellen yhteisiä menneitä vuosia. Tunteikasta sekin, mutta hienon puheen jälkeen show huipentui yllätysesitykseen, jonka oppilaat olivat ilmeisesti yhteistyössä musiikin opettajan kanssa laatineet opettajalleen Atlakselle. Atlas kutsuttiin aitiopaikalle etupenkkiin kuuntelemaan esitystä, joka kännykkäkameran kuva- ja äänenlaadulla taltioituna myös tässä: 




Tämä esitys ei juurikaan saatesanoja kaipaa; niin upeasti se kertoo 6A-luokan hienosta luokkahengestä ja suhteestaan opettajaansa. Ei voi olla muuta kuin äärettömän kiitollinen siitä, että oma poika sai olla osa tätä upeaa joukkoa. 

Lauantaina oli ohjelmassa vielä todistusten jako ja jäätelöt ennen hyvin ansaittua kesälomaa. Tunteikas hetki oli tämäkin puolin ja toisin, kun joukko tämän päivän jälkeen ainakin jossain määrin hajoaa ja yhteiset vuodet Atlaksen kanssa jäävät taakse. 


Lopuksi vielä kuvakooste ala-asteen päättävästä juniorista kera poikkeuksellisesti jo tähän aikaan kukkivien rhodojen. 


Kiitos menneestä koko mahtavalle luokalle 
ja kaikille ihanaa kesää sekä onnea tulevaan!